Judith Kerssemakers

Lekker samen werken, in verbinding met jezelf en anderen.
Degelijke, praktische, toepasbare programma’s.
Die ondersteunen in betekenis geven aan wat gebeurt, focus en verbinding brengen.
Dienstbaar, humor en onvoorwaardelijk als het om leren gaat.

Je moet er wat aan hebben

Of het nu een training is, of supervisie, coaching of intervisie; programma’s moeten zodanig zijn samengesteld dat je er ook echt wat aan hebt. Daarom zijn de programma’s van het Bureau voor Training en Supervisie allemaal zelf ontwikkeld. Iedere training of coaching kent zijn eigen methodiek. En natuurlijk grabbelen we overal wat vandaan als het om theoretische uitgangspunten gaat, maar de methodiek, het luisteren en afstemmen op de deelnemers maakt uiteindelijk dat je zegt: Hè ja, daar heb ik nou echt wat aan gehad!”

#Skillsenzo

Werk aan vaardigheden, aan houding en gedrag.
Lekker werken houdt nauw verband met de juiste competenties tot je beschikking hebben, de juiste focus aanbrengen en in verbinding zijn met jezelf en anderen.
Het is werkelijk uniek als die energie vrijkomt!

Visie op leren en ontwikkelen

In alle trainingen, workshops en coaching achtige activiteiten zit de wil en passie om jou verder te helpen. Maar ik draag slechts aan, jij bent degene die er iets mee gaat doen. Jij bent degene die er iets mee wil doen. Zelf de regie pakken. Autonoom.

Leren is een proces gebaseerd op bewust reflecteren. Daar is het van doordrenkt in mijn programma’s. Evenals plezier hebben in het leren zelf. En plezier als je het geleerde gaat toepassen, met de nodige compassie voor jezelf.

Geen enkel programma wordt online aangeboden via e-learning. Met andere woorden: het is contactonderwijs omdat tussen en met anderen er nog zoveel meer geleerd wordt.

Neem contact op met Judith

 06-51220307
 info@trainingensupervisie.nl